Digipunt

Hulp nodig bij het gebruik van je computer, laptop, smartphone of tablet? Hier vind je ons aanbod.

Digipunt

Digipunt

Heb je een laptop, smartphone of tablet maar weet je niet goed hoe je hiermee aan de slag kan? Wil je meer info over deze digitale snufjes of heb je vragen rond een specifiek thema? Kom dan gerust even langs want onze vrijwilliger weet raad!

Wanneer

donderdag 21 maart en dinsdag 16 april telkens van 14u00 tot 16u00.

Passen deze data niet voor jou? Geef een seintje en dan plannen we een andere afspraak in.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak is aanbevolen:

– per telefoon: 014/ 27 02 99

– per mail: buurtzorg.hetpluspuntwiekevorst@zusters-berlaar.be

Computerdokter

Computerdokter

Er is niets zo vervelender als een computer die niet werkt zoals het hoort. Daarom bieden wij deze dienstverlening aan, waarbij onze computerexpert je helpt bij het oplossen van computerproblemen.

Hoe werkt het?

Stap 1: Stuur ons een mail (buurtzorg.hetpluspunt@zusters-berlaar.be) en leg het probleem zo gedetailleerd mogelijk uit. Vermeld ook je contactgegevens!

Stap 2: Onze computerexpert denkt na over het probleem en bekijkt de mogelijke oplossingen. Daarna nemen we contact met je op.

Stap 3: Indien mogelijk wordt er een afspraak gemaakt in het lokaal dienstencentrum, maar we bieden ook service aan huis (bv. bij vaste toestellen). De centrumleider is steeds op de hoogte van het gebeuren en blijft het aanspreekpunt bij problemen en/of vragen.

Indien er herstellingskosten verbonden zijn aan het probleem, zullen wij je steeds adviseren om een gespecialiseerde computerzaak te contacteren.