Hulp in huis

Nood aan een helpende hand bij huishoudelijke taken? Neem contact op voor ons aanbod.

Buurtzorgteam

Buurtzorgteam

Bij ons kan je terecht voor info en een antwoord op je hulp- en/ of zorgvragen. Een medewerker van het buurtzorgteam luistert naar jouw verhaal, gaat na waar je noden liggen en  beantwoordt jouw vragen zo goed mogelijk. Indien nodig verwijzen wij jou door of zetten we samen de eerste stap naar de meest gepaste dienst of voorziening uit het grote zorg- en hulpverleningsaanbod. Een afspraak maken kan via telefoon of mail en is aan te raden.

Daarnaast liggen er ook uiteenlopende flyers, folders en brochures van verschillende diensten en organisaties voor je klaar in ons lokaal dienstencentrum.

Contact

– per telefoon: 014/ 27 02 99

– per mail: buurtzorg.hetpluspuntwiekevorst@zusters-berlaar.be

Boodschappendienst

Boodschappendienst

Het is niet altijd eenvoudig om naar de winkel te gaan en al je boodschappen thuis te krijgen. Daarom bieden wij de bewoners van de assistentiewoningen ‘Ter Wieke’ op dinsdag en vrijdag een boodschappendienst aan! Geef je bestelling door in het dienstencentrum en een vrijwilliger gaat in jouw plaats de boodschappen doen.

Ben je geen bewoner van ‘Ter Wieke’ en kan je ook wel hulp gebruiken bij het boodschappen doen o.w.v. ziekte, een beperking of mantelzorg? Dan verwijzen we je door naar de gratis boodschappendienst van Samana. Voor meer info: 0800 95 001 of info@samana.be.